Pravila za naručivanje muzičkih želja

Dobro došli na radio Podrinjska DolinaDobro došli na Radio Podrinjska Dolina kod Vaše DJ Podrinjke

Želiš muzičku?

Nema problema! Bilo da ste iz podrinja ili iz bilo kog dijela svijeta, kod nas ćete dobiti pjesmu i to potpuno besplatno.

Muzicke želje za sve - SVIRAMO PO VAŠEM IZBORU

Do muzičke je lako ako znaš kako. U koliko želite nekoga pozdraviti ,nekome nešto čestitati to možete uraditi putem talasa RPD potpuno besplatno. Sve što je potrebno u gornjem dijelu kliknuti na NARUČI MUZIČKU ŽELJU. Otvorit će Vam se facebook profil vlasnice koja je ujedno i tonsko-tehnički realizator programa gdje možete poručiti Vaše muzičke želje.

Vaša DJ Podrinjka

 

 

 

 

Kultura prije svega

Kako ste već pročitali, svi ćete dobiti muzičku želju bez obzira odakle ste i koliko godina imate ali imajte na umu da će svaki vid diskriminacije bilo koga, pokušaj uvredljivog sadržaja ,prijetnja ,psovka ili bilo šta što se graniči sa normalnim razumom stornirati Vašu muzičku želju ,a vi ćete slako dobiti blokiranje na fejsu ,radiu i svim platformama koje su povezane sa radiom Podrinjska Dolina. Mi smo ovdje da uživamo u muzici,a ne ustanova koja će liječiti bilo čije frustracije i pokvareni um. Ako ste došli zbog bilo čega od navedenog slobodno kliknite na X i napustite ovu web stranicu sada ,a i u buduće.

Poštujte druge bar onoliko koliko želite da drugi poštuju Vas.

Upoznajte naše voditelje

RADIO PODRINJSKA DOLINA - FRANCUSKA | DJ PODRINJKA
RADIO PODRINJSKA DOLINA - FRANCUSKA | DJ PODRINJKA
RADIO PODRINJSKA DOLINA - FRANCUSKA | DJ PODRINJKA

 

 

 

 

Kratki moto našeg radija

Ja mislim da je muzika, sama po sebi, iscjeljujuća.Ona je eksplozivna ekspresija čovječanstva. Ona je nešto čime smo svi dotaknuti. Bez obzira na kulturu iz koje potičemo, svi vole muziku.